Op MOnsjes kun je zelf je eigen look creëren in de babykamer. Door de diversiteit aan printjes, wafel kleuren en teddy stoffen kun je eindeloos combineren. Je maakt een babyproduct extra compleet met een mooi sierrandje; zoals goud of zilver paspel, of juist zwart of roomwit paspel, en wat dacht je van een super schattig kanten randje in roze of roomwit. Kortom, volop keuze!

Printjes

Kies een stoere of lieve print voor jouw babykamer en combineer de print met een wafel of teddy/flanel stof.

Stofsamenstelling

Decostof: 80% katoen / 20% polyester
Poplin: 100% katoen
Licht Bont: 100% polyester – heeft korte zachte bonthaartjes (nep bont)
Wafel: 100% katoen
Teddy: 100% polyester
Tricot: 92% katoen / 8% elasthaan (niet geschikt voor dekens)
Velvet: 96% polyester / 4% elasthaan (niet geschikt voor dekens/omslagdoeken)

Lees hier meer informatie over de stofsamenstellingen en het gebruik in de babykamer.

Wafel stoffen

We hebben diverse kleuren wafelstoffen in onze keuzeopties. Daardoor kun je altijd de kleur kiezen die jij wenst. Combineer de wafel met een teddy/flanel voor een neutrale look of juist met een leuke print. De wafelstoffen bestaan uit 100% katoen.

Teddy stoffen

De teddy is geschikt voor de koudere dagen van het jaar.

Omdat de stof van 100% polyester is gemaakt, wordt de vraag gesteld of het veilig is om je baby hieronder te leggen. Volgens veiligheidNL maakt het niet zozeer uit onder welke stofsoort je baby ligt, zolang het bedje kort en strak is opgemaakt. Lees hier het hele artikel van VeiligheidNL: Babydeken info

Veiligheid babydekens

Voor het gebruik van babydekens zijn een aantal belangrijke voorschriften. Waaronder onder andere de TOG waardes en het veilig gebruiken van een deken. Welke stof je ook gebruikt voor de babydeken, het belangrijkste is dat je het bedje kort en strak opmaakt, zodat de deken niet los kan raken. Meer over de veiligheid en het gebruik van babydekens vind je op VeiligheidNL.