[minti_image img=”23051″]

MOnsjes – Soft Little World

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Welkom op MOnsjes. 

MOnsjes is ontstaan uit een passie voor zachte stofjes, mooie combinaties creëren en een liefde voor de luxe uitstraling. Iedere moeder heeft haar eigen stijl en weet vaak al heel goed wat ze wil voor de babykamer. Wij proberen dit te ondersteunen door jou zelf een unieke combinatie te laten kiezen tussen diverse stofjes, printjes & kleurtjes. Daarnaast hebben wij een aantal favoriete combinaties standaard in de shop staan.

Niet alle kleuren of combinaties hebben wij in ons assortiment. We kiezen er bewust voor om alleen de stoffen en prints te kiezen die hip en trendy zijn, een luxe uitstraling hebben en waar je makkelijk mee kunt combineren. Zo hoef je bij ons niet altijd voor een printje te gaan, maar kun je ook kiezen voor neutrale babyproducten. En dat alles bieden wij aan voor een betaalbare prijs voor jou. Want een baby krijgen is al duur genoeg.

Bovendien worden alle babyspullen in Nederland met de hand gemaakt door vrouwen tegen een eerlijk loon. Je weet dus zeker dat jouw babyproduct niet door kinderhandjes is gemaakt of door vrouwen die geen eerlijk loon krijgen.

MOnsjes is opgericht door mij, Rachel, mama van drie prachtige kindjes. Waaronder twee kleintjes onder de vier jaar. Bij alle drie de kinderen heb ik een volledig nieuwe uitzet aangeschaft, omdat ik zo gek ben op al die prachtige babyspullen. Want het wereldje met babyproducten verandert snel. Ik ben blij dat wij een mooie bijdrage kunnen leveren aan het creëren van een unieke babyuitzet om jouw kleintje straks welkom te heten in zijn of haar Soft Little World!