Niets zo geweldig als voor het eerst op stap gaan met je kleintje. Ook onderweg wil je dat je baby de beste zorg heeft. Om je kindje warm te houden tijdens het wandelen kun je een kinderwagen deken gebruiken. Net wat kleiner dan een wiegdeken en perfect voor in de reiswieg. Lees meer..

Als je baby net geboren is, dan zie je er zo naar uit om voor de eerste keer met je baby buiten te gaan wandelen met de kinderwagen. Wat een geniet moment is dat als je na een weekje de deur uitgaat met je kersverse baby. Zo is dat ook als je kindje rond de negen maanden is, dan zie je er zo naar uit om voor de eerste keer met hem of haar op de fiets te stappen in zo’n vrolijk kinderfietsstoeltje. Heerlijk om te zien dat ze zo kunnen genieten van zoiets nieuws. Dan stroomt je moeder hart over van liefde.

Voor onderweg bieden wij een aantal leuke kinderwagen dekens, welke je zelf kunt samenstellen of kunt kiezen uit onze vaste collectie. De kinderwagen dekens hebben een formaat van 60×80 cm en zijn zeer geschikt voor de kleinere matrasjes van de kinderwagen.