Hoe werkt het?

Welkom op MOnsjes.nl: de babywebshop met hippe babyartikelen met een lief randje. Alle producten zijn handgemaakt in Nederland en kunnen naar wens samengesteld worden. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

We bieden een standaard collectie aan welke je kunt vinden onder de hoofd tabs. Dit zijn de meest gekozen samenstellingen en worden met regelmaat uitgebreid en/of vernieuwd. Ook deze producten worden op bestelling gemaakt, en hebben, mits aangegeven, een levertijd van circa 14 dagen.

Onder het kopje ‘stijl zelf’ kun je diverse producten vinden die je zelf kunt samenstellen met de beschikbaar gestelde stoffen, prints en randjes. Zo creëer jij je eigen stijl voor de babykamer.

Stijl zelf

Stap 1. Kies een product naar wens, bijvoorbeeld een ledikantdeken

Stap 2. Kies een print naar wens, of juist een neutrale combinatie (wafel + teddy)

Stap 3. Nu kun je jouw gewenste product met print/wafel samenstellen met een andere stof. Bijvoorbeeld een mooie wafelstof of teddy. Stofkeuze 2 is de 2e stof die je kiest naast de stof die je bij stap 2 hebt gekozen.

Stap 4. Maak het product eventueel af met een sierrandje (de voorbeelden vind je bij de foto’s per product)

Stap 5. Tevreden? Dan kun je deze opties makkelijk in de winkelmandje plaatsen. Wij kunnen in de orderbevestiging jouw geselecteerde keuzes zien.

Meerprijzen

We hanteren voor bepaalde stoffen en sierrandjes een kleine meerprijs. De meerprijzen staan bij de producten & stoffen aangegeven.

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op per mail of via de app: 06-27299164. Wij helpen je graag!

Voorbeeld sierrandjes

[minti_button size=”full”]Zilver paspel (tussen de stof)[/minti_button][minti_image img=”22095″]
[minti_button size=”full”]Goud paspel (tussen de stof)[/minti_button][minti_image img=”22094″]