ZOMER BREAK: houd rekening met een levertijd van 3 à 4 weken, zie homepagina
Verzendkosten € 3,95 Gratis verzending vanaf € 75 Leuk verpakt Vragen? App ons +316-27653260

Hoe werkt het?

Welkom op MOnsjes.nl: de babywebshop met hippe babyartikelen met een luxe randje. Alle producten zijn handgemaakt in Nederland en kunnen naar wens samengesteld worden. Wij leggen je graag uit hoe het werkt op MOnsjes:

In de shop vind je twee soorten producten: stijl zelf producten en artikelen die al samengesteld zijn.

Onder de hoofd tabs (babykamer, verzorging, onderweg) vind je diverse producten die wij al standaard samengesteld hebben. Bijvoorbeeld een ledikantdeken met driehoekjes en zwarte wafel. Naar wens kun je deze standaard optie nog aanvullen met een sierrandje.

Liever iets anders? Kies ‘Stijl Zelf’

Nu kan het natuurlijk ook zo zijn dat jij wel interesse hebt in die leuke driehoekjes print, maar dat liever met een ander kleurtje gecombineerd wilt hebben. Kies in dat geval voor de ‘stijl zelf’ optie.

Hier vind je diverse productsoorten. Kies een soort naar wens, bijvoorbeeld weer de ledikantdeken. Nu kun je zelf de deken samenstellen. Links op de foto’s zie je de vele beschikbare prints en kleurtjes. Rechts vind je de keuze opties. Bij stofkeuze 1 kun je voor de driehoekjes kiezen en bij stofkeuze 2 voor een wafelkleur die jij graag wilt. Maak het eventueel af met een leuk sierrandje en een opening onder in de deken, en je hebt je keuze gemaakt.

Tevreden? Dan kun je deze opties makkelijk in de winkelmandje plaatsen. Wij kunnen in de orderbevestiging jouw geselecteerde keuzes zien.

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op per mail of via de app: 06-27653260. Wij helpen je graag!