WEEKDEAL: alle kinderwagendekens met korting!
Verzendkosten € 3,95 Gratis verzending vanaf € 75 Leuk verpakt Vragen? App ons +316-27299164

Babykamer

Sinds kort nieuw in de shop: babykamer decoratie producten! Wij zijn blij dat we deze mooie producten hebben toegevoegd zodat jij de babykamer nog completer kan maken. Want je kent het vast wel; zie je ergens een mooie babykamer met geweldige producten, maar ja waar komen die nou vandaan? Lees meer..

Babykamer Decoratie

We hebben de meest voorkomende producten op de foto’s in de babykamer toegevoegd. Zodat jij dat leuke baby beddengoed kunt aanvullen met een decoratie product. Denk hierbij aan lieve schilderijtjes, prachtig behang en mooi inpakpapier dat je ook erg leuk kunt gebruiken als poppenhuis behang!

Zie je iets op de babykamers dat niet tussen de decoratie producten staat, vraag ons gerust waar het product vandaan komt, dan kun jij zelf de leukste producten toevoegen aan jouw babykamer. Niks leukers dan je laten inspireren door anderen en je eigen babykamer naar jouw wensen te creëren.

Schilderijtjes

De schilderijtjes hebben een lief diertje met een leuke versiering erop. Zoals een konijntje, hertje en uiltje versierd met bloemen die je ook terug vindt in het behang. Het behang is écht wel de eye-catcher van de slaapkamer met een prachtig pastelkleurig bloemenmotief.

Omdat we recent begonnen zijn met deze toevoegingen, kun je in de toekomst van ons verwachten dat dit wordt uitgebreid. Zo vind je er straks ook mooi behang en andere decoratie producten voor een jongenskamer! Ook het beddengoed zal uitgebreid worden met een jongens/neutrale collectie.

Zie jij decoratie producten die jij graag terug zou zien in onze shop? Neem gerust contact met ons op, wij laten ons graag door onze klanten inspireren! Want jij weet het beste wat je nodig hebt voor de babykamer.